Strømmen er relativt ny vare i vårt samfunn. Det første elektriske lysanlegget i Norge ble installert ved Lisleby Brug ved Fredrikstad i 1877. I begynnelsen var elektrisitet luksus og hadde liten betydning sammenlignet med andre energikilder. I all hovedsak ble den første elektrisiteten brukt til lys.

Bue lampe i messing - den antatt første lampen i Norge
Bue lampe i messing – den antatt første lampen i Norge

Fra den gang og fram til i dag er vi blitt helt avhengige av strømmen i vårt moderne samfunn. Blir strømmen borte så stopper samfunnet, transport, betalingssystemer, sykehus, kontor og hjem, – alle er vi avhengig av strømmen.

Hako Elektro ble i 1992 etablert av Anders Haslie og Odd Kristiansen.  Hako har i alle sine år vært en leverandør av totalentrepriser innen elektro og tele.

Helt i fra oppstarten har vi fokusert på å være en seriøs samarbeidspartner for våre kunder i Oslo og omegn.

Fra 1993 og frem til i dag har vi hatt en varierende oppdragsmengde med både offentlige og private bedrifter.

Vårt daglige arbeid har vært servicevirksomhet samt større bolig- kontor – og nærings- prosjekter Vi har også deltatt på mer utfordrende oppgaver som å bygge forskningsstasjonen i Antarktis og gjennomført installasjoner på oljelektere i Russland.

Selskapet fremstår i dag som en moderne leverandør av totalløsninger innen fagområdene elektro. Et bredt tjenestespekter og dyktige medarbeidere, gjør oss til et naturlig valg for bedrifter, offentlige etater og privatpersoner i Oslo-området.

Vårt mål er å hele tiden tilby tjenester i takt med markedsetterspørselen. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle vår kompetanse – til beste både for oss selv og ikke minst, våre kunder.