Til hovedinnhold

Bli en del av gjengen?

Hako Elektro en en bedrift som tar vare på sine ansatte og med et internt felleskap som du ikke finner overalt. Vi utfordrer våre ansatte med spennende oppgaver og med en oppfordring om å øke sin egen kompetanse gjennom kursing. Vi heier på deg!

Vi er en elektroentreprenør i Oslo med 48 ansatte og en sunn drift. Vi retter oss mest mot bedriftsmarkedet og en langsiktig kundemasse som setter pris på kvaliteten og den faglige tyngden vi tilbyr.

Vi kan tilby det meste av el-installasjoner innenfor svakstrøm og sterkstrøm. Bedriften har en varierende oppdragsmengde og benyttes mye av forsikringsselskaper.

Bedriften vokser stadig, men det skal aldri gå på bekostning av kvaliteten eller servicen vi gir til våre kunder. De ansatte i HAKO-Elektro brenner for faget og trives i en hektisk hverdag med mye selvstendighet og ansvar.

Kunne du tenkt deg og blitt en av oss?

Ansatte hako elektro

Arbeidsmiljøet

Montørene og lærlingene er de som hver dag skaper verdier for firmaet og er ansiktet utad mot kundene. Vi arbeider for å ha et inkluderende og positivt arbeidsmiljø som skal inspirere og motivere. 

Det er viktig for oss at alle de ansatte trives. I det daglige arbeidet er våre montører selvstendige, men vi prøver å få til noen sosiale sammenhenger utenfor jobb. Både for og inkludere, men også bygge en lagfølelse.

Døren er alltid åpen inn til ledelsen, og det er lav terskel for å komme med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar. 

Hvem ser vi etter?

Vi ser mye på mennesket i prosessen med å ansette folk. Det er viktig for oss at du er en person med gode verdier og en positiv innstilling. Som montør i HAKO må man være selvstendig og klar for å ta ansvar, men det er like viktig at du er god på å samarbeide med kolleger. 

Man må ha den riktige kompetansen innenfor fagfeltene vi jobber med. Du må ha lyst til å utvikle deg som person og montør. Blant annet gjennom kurs, seminarer og lignende aktiviteter. Vi går våre ansatte mulighet til å vokse. 

Vi ser alltid etter dyktige personer som brenner for faget. Har vi ingen ledige stillinger anbefaler vi deg uansett til å sende inn søknad og CV. Er du riktig person så finner vi alltid en plass til deg.

Send søknad og CV til martin@hako-elektro.no

Daglig leder

Martin Bergersen

Tlf: 93622196martin@hako-elektro.no