Til hovedinnhold

Vi søker serviceelektriker

For oss handler det ikke om å sette opp verdens lengste punktliste som du må oppfylle for å passe inn. Vi har heller skrever litt om hvordan det er å jobbe hos oss, arbeidsmiljøet og hva som skal til for å trives. Om du liker noe av det du ser, anbefaler vi deg å lese videre. 

Hako Elektro er et veldig bra sted å jobbe, og montørene hos oss trives godt fordi arbeidsdagen byr på varierende og spennende arbeid. Hos oss er du innom det meste i bransjen. Både tradisjonell elektro og svakstrøm, men også noe utradisjonelt arbeid som, elektrisk bistand ved brann, AV installasjoner og fiberinstallasjoner. Vi ønsker å være komplette, derfor er vi ikke redd for å utforske leveranser som er utypisk for en elektriker.

Vi har et meget godt samhold i bedriften med kort linje mellom leder og medarbeider. Vi er gode på sosiale sammenkomster og firmaturer, og har trua på at ett godt samspill på privaten, styrker gleden og samholdet på jobb. 

hako elektro

Vi ser hver enkelt montør og deres behov i hverdagen, enten det gjelder arbeidsoppgaver, ønske om utvikling eller mer ansvar. Av den grunn står vi klare til å hjelpe deg med kompetanseheving gjennom kursing og seminarer. 

Som serviceelektriker er du HAKO sitt ansikt utdad. Derfor er det viktig at man er hyggelig og immøtekommende. Det er veldig positivt om du som person er ansvarsbevisst, løsningsoriert og frempå. 

Kompetanse vi mener du bør ha for å lykkes:

  • Fagbrev gr. L med min 3-5 års erfaring som servicemontør

  • Førerkort klasse B

  • Snakker og skriver godt norsk

  • God kjennskap til NEK / FEL

Bilde av ansatte i Hako Elektro på utmarkstur

Virkningsområdet til HAKO er primært Oslo og omegn, hvor vi har en solid portefølje av kunder. Som firma er vi seriøse, attraktive og med over snittet konkurransedyktig lønn og vilkår. Vi har et godt rykte og er anerkjent i bransjen og blant kunder. 

Som nyansatt hos oss blir du tatt godt vare på via vårt "Onboarding program", hvor du vil få intern opplæring og tett oppfølging. Serviceavdelingens fokus er næringskunder, og vi jobber også mot de store forsikringsselskapene. HAKO er bransjens beste på forsikringsjobber og arbeidsmengden øker som en konsekvens av dette. 

HAKO er også medlem av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN og har gode innarbeidede arbeidsforhold- og rutiner.

Høres dette spennende ut og du kunne tenke deg å få vite mer? 
Da må du ikke nøle med å ta kontakt for en uformell og hyggelig prat. Vi er klare for deg.

Daglig leder

Martin Bergersen

Tlf: 93622196martin@hako-elektro.no

Serviceleder

Øystein Bjørnnes

Tlf: 92059443oystein@hako-elektro.no