Til hovedinnhold

Forsikring

Vi er blant landets ledende aktører innen elektro på forsikring og bistår nye kunder hver dag som har fått en uventet skade på det elektriske anlegget. Vårt mål er alltid å respondere raskt, samt levere høy kvalitet på arbeidet som blir gjort.

HAKO Elektro har i dag en egen avdeling med 8 montører, 2 lærlinger og 1 saksbehandler som arbeider mot forsikringsmarkedet. Vi er blant landets ledende aktører innen elektro på forsikring, og har ett tett samarbeid med de største forsikringsselskapene og saneringsselskapene i Norge- IF, Tryg, Recover Nordic, Frøiland Bygg skade og Kaph Entreprenør for å nevne noen. 

Hako Elektro bistår i alle typer skader. Vannskader, brannskader, skadedyr, samt elektriske fenomen (som f.eks. jordfeil, lynnedslag osv). Vi har også en vaktordning mot forsikrings-selskapene med førstehjelpsutrykning der det er behov for elektriker, døgnet rundt. Vi har alt fra små de, – og remonteringsoppdrag, til større oppdrag som totalskadede leiligheter og hus.

Våre elektrikere møter fortvilede forsikringstakere som har fått en uventet skade, og vi gjør vårt ytterste for å hjelpe de tilbake til «hverdagen med ett smil. På bildene ovenfor ser du et eksempel. Her har det vært brann i ett sikringsskap hvor det var umulig å finne ut hva som var av kurser, samt hva de gikk til. Vi har da bygd opp igjen skapet ved å lokalisere hvor kabler har gått, samt størrelse på kabelen.

Vi ser frem til å høre fra deg

Kontakt oss