Til hovedinnhold

Har du problemer med istapper?

Som huseiere har borettslag og sameier ansvaret for å fjerne snø og is fra taket. Dersom noen får en isklump i hodet, er det stor risiko for at boligselskapet blir økonomisk ansvarlig.

Vi bistår våre kunder med å installere systemer som fjerner risikoen for oppbygning av istapper i takrenner og nedløp. Hos oss får du alltid rask respons, god service og installasjoner av høy kvalitet.

Priseksempel

  • 40 meter kabel
  • Ny sikring
  • Montering
  • Annet
  • Kr 35 000,- eks mva

Hvorfor velge vår løsning til å fjerne istapper?

Hako Elektro har hjulpet borettslag og sameier i mange år med dette problemet. En varmekabel i takrenne, nedløp og andre kritiske plasser sørger for at det aldri bygges opp snø eller istapper. Varmekabler er en billig, men langsiktig løsning på et problem som kommer tilbake hvert år.

Skal det brukes lift eller stillas hver gang istappene kommer tilbake i løpet av en vinter vil kostnaden fort bli stor. Investeringen på vår løsning kan sies og være nedbetalt i løpet av en til to sesonger, avhengig av hyppigheten på oppbygningen.

Med denne løsningen slipper dere å være bekymret for at istapper og snø skal skade personer og materiell. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp et tilbud.