Til hovedinnhold

Serviceavtale

En serviceavtale er avgjørende for god oppfølging og kontroll av ditt elektriske anlegg. Med en egen kundeportal har du full kontroll på alt som blir oppdaget, bestilt og utført. Trygghet for deg og bygget.

En service-/rammeavtale er viktig fordi den tar vare på ditt elektriske anlegg og installasjoner. Vedlikehold og oppfølging er viktig for å sikre at anlegget er oppdatert og sikkert. Kontroller og sjekk av anlegget gjør at vi kan utbedre det elektriske fortløpende og med lavere utgifter. Slurver man med det elektriske ender man til slutt opp med en mye større regning enn hva en serviceavtale koster. 

Vi i HAKO Elektro kan bistå deg! Med en serviceavtale fra oss kan du være trygg på at byggene dine får en god oppfølging som sikrer at alle el-installasjoner følger myndighetenes krav. Vi kan oppdage problemer tidlig og komme med anbefalinger til deg som kunde. En serviceavtale er nyttig der det er behov for jevnlige drift og vedlikeholdsoppgaver. 

Hvorfor velge en serviceavtale fra HAKO?

Gjennom oss får du tilgang til en egen kundeportal med full kontroll over kostnader, bestillinger og varsler på det som må fikses. Det skaper en forutsigbarhet og trygghet for deg som kunde. Som en del av EL PROFFEN vil du også få tilgang til våre landsdekkende avtaler.

Som alle våre kunder vil du få en god oppfølging gjennom hele serviceperioden. Som kunde får du rabatt på priser, en fast kontaktperson og et knippe elektrikere som er fast og kjent med deres anlegg. 

Hvem er våre kunder?

  • Industri

  • borettslag

  • Næringskunder

  • Offentlig sektor

  • Eiendomsforvaltere

Vi ser frem til å høre fra deg

Kontakt oss